Realizări copii


http://basilica.ro/stiri/manifestari-dedicate-zilei-nationale-a-romaniei-la-parohia-sfantul-lazar-din-cluj-napoca_12303.html

Parohia „Sfântul Lazăr” din Cluj-Napoca a sărbătorit, în mod inedit, Ziua Națională a României. Cu acest prilej, Sfânta Liturghie a fost oficiată la biserica ortodoxă din zona Pomet, de către PS Episcop Vasile Someșanul. Ierarhul a fost înconjurat de un sobor de preoți și diaconi din care a făcut parte preotul Paroh Ilie Răduț, precum și alți preoți invitați.

În cadrul cuvântului de învățătură PS Episcop Vasile a vorbit credincioșilor despre iubirea desăvârșită a lui Dumnezeu pentru noi oamenii și despre păzirea poruncilor Lui, potrivit Radio Renașterea. La slujba Arhierească de la parohia clujeană „Sfântul Lazăr” au luat parte și preoții Cătălin Dumitrean, Mihai Petean și Petru Vanvulescu din Sibiu. Oaspeții au venit împreună cu Grupul „Lumină Lină”, care a susținut la finalul slujbei, un concert de muzică patriotică și religioasă.

După momentul artistic a urmat vernisarea unei expoziții de icoane, realizată de elevii Liceului Teoretic “Nicolae Bălcescu” sub coordonarea Prof. de religie Nica Henorel. Grupul de copii, ce fac parte din cercul de pictură „Micii artiști” ai unității școlare, au câștigat cu aceste lucrări iconografice multe premii naționale și internaționale.

01.12.2013 | 19:00

Cercul de pictură “ Micii artişti “ oferă şedinţe de recreere şi creaţie artistică în domeniul artelor plastic, motto-ul acestuia fiind “creativitate şi comunitate“.

Acesta se adresează tututror categoriilor de copii şi elevi ce au ca hobby pictura, desenul şi arta plastică, în general. Şedinţele se adresează în special începătorilor şi se vor ţine o dată pe săptămână pe o durată de două ore.

Termenul de înscriere este nelimitat, fiecare serie începând în momentul constituirii unei grupe de lucru.

Cercul poate fi frecventat atâta timp cât doresc cei care vor să practice un hobby, într-un cadru organizat sau să se relaxeze petrecându-şi timpul într-un mod artistic şi creator. Şedinţele sunt susţinute cu experienţă pedagogică şi profesională.

Obiectele şi lucrările artistice realizate în timpul şi pe perioada cercului aparţin fiecărui cursant.

La finalul unui anumit stadiu de pregătire, se va organiza o expoziţie cu lucrările realizate de cursanţi în timpul atelierelor de artă plastic şi vor primi o diplomă de participare, un CD cu poze din timpul sesiunilor de lucru şi prezentări finale a muncii desfăşurate în cadrul acestui cerc.

Informaţii suplimentare şi înscrieri la e-mail miciiartisti@yahoo.com

sau tel. la 0744 649068.

Expoziţie “Liceul Bălcescu” 2008


Advertisements

3 comments so far

 1. Morariu Luca on

  Sal Savos Andreea(iubita mea) dak intri pe site.Sal profu de religie.Pa all 🙂

 2. this is me on

  acesti copii sunt foarte talentati
  si le doresc mult noroc si la multi ani

 3. ivoirina on

  Cred e un site util, ptr mine da… si+i doresc succes si la multi ani. cred ca aduce ceva nou in viata noastra de si asa destul de bulversata. oricum am mai invatat ceva care imi va folosi macar, ca si cultura generala.
  cu bine si … la mai mult !


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: