“Micii artişti” 2010


"micii artisti" Am o datorie de onoare şi mă voi achita de ea:

aceea de a-i felicita pe toţi cei care s-au nevoit, au pus suflet şi timp, din timpul lor, pentru a face posibil acele realizări minunate care încununează efortul lor susţinut de a face ceva şi pentru sufletul lor.

Astfel, pentru a le arăta încă un mic semn de preţuire, vom expune în această pagină o parte reprezentativăa lucrărilor care încununează creaţia lor şi care poate fi în acelaşi timp, un imbold pentru cei ce le privesc de a încerca şi ei să meargă pe aceleaşi urme ale flăcării creaţiei artistice….

Totodată, am şi datoria de a-i felicita îndeosebi pe cei care s-au distins în mod special, atât pentru talentul lor deosebit în arta creaţiei plastice cât mai ales, pentru realizările lor deosebite, realizări prin care s-au cu ocazia OLIMPIADEI JUDEŢENE A ” MEŞTEŞUGURILOR ARTISTICE TRADIŢIONALE ” Cluj 2010, etapă care a avut loc în data de 28 mai ac. şi la care au reuşit să obţină cu toţii din primul an al participării lor, un loc deosebit prin înregistrarea în palmaresul lor al tuturor menţiunilor la categoria la care au participat…. FELICITĂRI încă o dată tuturor !

Şi să nu uit , cei care făcut cinstea de a participa la Olimpiada Judeţeană au fost :

GRAUR LUCA şi MARC ANASTASIA din clasa I D

COTÎRLĂ IULIA şi MUREŞAN DARIA din clasa II B

FILIP BOGDAN din clasa V E,

…. iar cei din clasele I şi a II-a pe lângă menţiunile judeţene au primit şi câte o excursie gratuită în tabăra de pictură de la Sf. Mănăstire “NICULA” , oferit de către Consiliul Judeţean Cluj în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj (aşa cum se poate afla şi din presă)

 

 

 

 

 

 

 

Prof. Henorel NICA

 

Advertisements

2 comments so far

  1. Laura Muresan on

    Orele de pictura sunt o bucurie pentru copii, iar realizarile lor sunt o bucurie pentru parinti. Felicitari dvs. si copiilor pentru munca depusa si pentru realizari.

    • henorel on

      Multumesc pentru felicitari si sarbatori cu sanatate si iubire alaturi de cei dragi…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: